Solsidan Säsong 3


YEEEEEES, det kommer en säsong 3 av den bästa serien som finns! KUNGKUNGKUNG!

Jag har rätt!




Nej det är bara skitsnack, imdbs "röstsystem" suger och det har jag bevisat! Så äre.

Jessica Alba


Idag fyller denna vackra dam 30år, grattis Jessica Alba♥


Glee


Såg nyss att nyaste Glee har kommit ut! Så himla glad jag blev nu, ska se det dirrmode! Uppdaterar sen:*

Imdb

Nu har jag bevis på att Imdb som är typ världens största filmbas eller vad jag nu ska säga, dömer fel på filmerna. Att Justin Bieber filmen bara har fått 1,2/10 stjärnor tycker jag är helt fel och jättekonstigt. Den filmen kan alla bli rörda av och tycka är bra inte bara Justin Bieber fan, det har jag även hört från många av mina vänner.

Men Puss (filmen jag skrev om i inlägget innan) var kass. Asså den var verkligen inte bra någonstans, jättekonstig och tråkig. Hör och häpna, den har fått 4,5/10 stjärnor, HELT STÖRT! Förstår inte, men antar att det bara är massa gamla gubbar och nördar som sitter och röstar på Imdb.

88.Film - Puss

Puss

Den här filmen kämpade jag mig igenom idag, jag låg och väntade på att något skulle hända hela tiden men inget hände. Fy den var verkligen dålig och jättetråkig, skrattade högst 1 gång. Den enda anledningen till att jag såg den var för jag visste att Alexander Skarsgård är med och för att trailern var rolig från början men varken Alexander eller det roliga var någon höjdpunkt.
PS: Alexander var inte snygg i filmen, hade jätteslickat hår och såg bögig ut!
Rekommenderar inte denna film!! "A waste of time" HAHA.
Handling


87.Film - Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå

Den här filmen såg jag för ett tag sedan och hade inte så stora förväntningar på den heller. Bill Skarsgård är med i den vilket kanske inte förändrar så mycket för min del men ni som älskar honom kommer få se honom naken i filmen iaf haha. För övrigt var filmen helt ok, många skratt fick jag!
Rekommenderar dig att se den ifall du har tråkigt någon dag och vill se en svensk film.
Handling


Misfits♥

Seriöst, Robert Sheehan ska inte vara med i Misfits längre, det suger så himla hårt. Vad tänker dom med? Misfits utan honom är inget, så dåligt. Han gör hela serien med hans underbara accent och sin irriterande attityd. Tycker det där var det sämsta beslutet som någonsin har tagits, ingen replacement kan aldrig vara i närheten så bäst som han är.

86.Film - Harry Potter och Dödsrelikerna del 1

Harry Potter

För alla som vet hur mycket jag älskar Harry Potter är det en skam för mig nu att säga som det är. Den här gick på bio och jag såg den aldrig så nu typ ett halvår senare ser jag den.... jag vet, illa.
Jag tycker som vanligt att filmerna äger osv men den här filmen var lite för tråkig, det hände nästan ingenting skulle jag vilja säga men det är kanske för att dom sparar det spännande till Del 2 som kommer ut i sommar, så får väl vänta tills den kommer ut. Filmen var självklart bra också, bara lite händelselöst.
Handling


85.Film - Snatch

Snatch

Har sett den här filmen efter allt tjat från olika håll och måste säga att den faktiskt var riktigt bra. Brad Pitt var som vanligt smoking hot, ingen kan säga emot det iaf. Tyckte om handlingen även fast den var lite blodig så var den mycket bra. Att den var engelska gjorde den 1000 gånger bättre också. Den hade även rolig humor hahaha.
Rekommenderar filmen till alla som tycker om slåss filmer osv.
Handling


The Karate Kid

The Karate Kid

Titta om på Karate Kid igår och kan fortfarande säga att den är hur bra som helst, blir bara mer och mer kär i Jaden Smith hihi, han är så söt. Och verkligen en bra skådespelare.
Om du fortfarande inte har sett denna bästa film, så gör det! Du kommer inte ångra dig kan jag lova.

RSS 2.0