46.Film - King Kong

King Kong

Ååååååååhhhh, såg filmen idag och fy så mycket jag grinade! Den är så himla fin och King Kong är ju den underbaraste som finns. Tänk vad människan är dum, blir bara ledsen när jag tänker på det. Ska inte berätta på vad utan det för du ta reda på själv och se filmen! Du kommer inte bli besviken och bered dig på tårar i mängder.
Handling


1.Bilder



Foto 1: Angus, Thongs And Perfecf Snogging - 2008 (Aaron Johnson, Sean Bourke)
Foto 2: Holes - 2003 (Shia Labeouf)
Foto 3: Kick-Ass - 2010 (Aaron Johnson, Lyndsy Fonseca)
Foto 4: Supersugen - 2007 (Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse)

Några utav dom bästa filmerna jag har sett. Rekommenderar verkligen att se ALLA du kommer verkligen inte ångra dig efter du har sett dom, det LOVAR jag!

45.Film - Fanboys

Fanboys


Såg filmen för någon vecka sedan och jag gillade den ganska mycket. Tyckte om typ alla skådespelare som var med i den vilken gjorde filmen bättre än väntat. Kristen Bell är också med i filmen, hon är en jättebra skådespelare som jag verkligen gillar, hon har humor också! Killen längst till vänster - Jay Baruchel är världens sötaste och jag tror det är han som gör att jag gillar filmen så mycket HEHE.
Trailerna på filmen ser ni hääääääär nere:

Om du inte har sett den så rekommenderar jag den.

Förklaring och SAW 3D

Anledningen till min dåliga uppdatering beror på att jag har tappat bort min mac:( Så nu har jag bara haft tillgång till mina kompisarna datorer. Men vi ska fixa så jag får en ny dator snart. Håll ut så uppdaterar jag så snabbt jag kan.

SAW 3D
På fredag är det premiären av sista SAW filmen som även går i 3d. Emy och jag funderar på att gå och se den. Jag har inte sett en ända SAW film men det verkar ganska coolt.

7.Veckans Kändis - Sophia Bush

Veckans kändis:
Sophia Bush!


Hon är så otroligt fin och verkligen en jättebra skådespelare. Mest känd är hon för serien One Tree Hill där hon spelar framgångsrika Brooke Davis. Jag skulle inte för en sekund tveka om jag blev erbjuden hennes utseende. Hon är även med i ett fåtal filmer.
One Tree Hill 2003-2010 - Hur bra serie som helst, har 8 fantastiska säsonger.

17.Serie - Misfits

ÅH ÄNTLIGEN! Robert Sheehan kommer tillbaka i underbara Misfits. Även fast säsong 1 endast har 6 avsnitt så är det lätt den bästa serien jag har sett och nu kommer en säsong 2. LYCKLIG JAG ÄÄÄÄÄR!

16.Serie - One Tree Hill

Såg avsnitt 8x03 av One Tree Hill igår kväll och grinade sönder. Usch va det var sorgligt, älskar Clay så himla mycket och han är så jävla snygg, så fatta lyckan när han vaknade upp på slutet. Haha om någon såg mig igår hade personen nog skrattat, kunde typ inte andas. Riktigt bra var det iallafall.

44.Film - Mother´s Little Helpers


Mother´s Little Helpers

Filmen handlar om Sam som blir utkastad från i princip varje skola han kommer in på. Tills han kommer till en sista skola där han hittar ett par killar han trivs med. Men med tiden kan inte hans mamma betala hans skolpeng längre så han och hans kompisar börjar "jobba" med en sak som ni får se i filmen. Dom får ihop mycket pengar och mer säger jag inte.

Filmen var väldigt bra och jag rekommendrar den verkligen. Fördelen är såklart att Kyle Gallner är med i den, han är underbar och snygg haha.
Se honom även här.

 


15.Serie - Hellcats

Hellcats
Har börjat se en serie som heter Hellcats, den verkar faktiskt ganska bra, har dock bara sett 3 avsnitt. Jag älskar Aly Mickalka som spelar Marty och Ashley Tisdale som spelar Savanna, dom är verkligen huuur fina som helst. Jag vill också vara en cheerleader så himla kul!!
En lång trailer.


43.Film - Get Him To The Greek

Get Him To The Greek
Säger bara ett ord ÄGER! Hahaha den var så himla rolig så jag dog, älskar Jonah Hill och Russel Brand, så jävla bra skådespelare alltså! Skrattar lika mycket varenda gång jag ser någon utav dom i en film, så speciellt den här när båda är med hahahaha, skrattar bara jag tänker på den! En hur bra komedi som helst som alla måste se.

HAHHAHHAHAHAHHA ÄLSKAR JONAH HILL!! (kolla på sista bilden, någon som känner igen honom?) hihi.
Nyckelord: Komedi, England, Drogen och Alkohol, Relationer
Handling
Skådespelare:
Aaron Green - Jonah Hill
Aldous Snow - Russel Brand
Jackie Q - Rose Byrne
Naples - Lino Facioli
Jonathan Snow - Colm Meaney
mfl.

SE DEN!!!


11.Vill Se - The Other Guys

The Other Guys

Har den på datorn och funderar på att se den.


14.Serie - Glee S02E03

Glee
Jag tyckte inte alls om det här avsnittet av Glee, riktigt tråkigt faktiskt! Jag gillar inte Kurt så att hans pappa fick hjärtattack så förstod jag att allt skulle handla om honom så blev lite besviken med tanke på att det 2a avsnittet var så himla bra. Jag tycker inte om alla lugna solo sånger, det är roligare med låtar med fart och när fler sjunger.
Jag tycker också att Santana ska få sjunga mer sånger själv, hon är bäst!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

FÖRLÅT FÖR SÄMST UPPDATERING!!
Men jag har inte alls sett så mycket film den senaste tiden, mest bara serier som ni kanske har förstått. Men jag har börjat på några som jag ska försöka se klart och då lovar jag att uppdateringen kommer bli bättre!
hang on out there.

13.Serie - Desperate Housewives


Desperate Housewives S05E23
Såg säsongsfinalen av desperate housewives igår innan jag kunde börja se på säsong 6, det var några saker som jag hade glömt bort som det var bra att komma ihåg. Tycker det var ett jättesorgligt slut när Danny och hans föräldrar skildes.
MJ är så himla söt!

12.Serie - Glee

Glee S02E02

Underbart bra avsnitt var det här, älskar Britney Spears och jag tycker att det var väldigt coolt att hon var med i delar av programmet och tycker om hennes låtar väldigt mycket.
Brittany var helt underbart bra på dansa och sjunga, man har ju som aldrig sett henne gör solos som i det här avsnittet, riktigt bra!

11.Serie - Greys Anatomi

Greys Anatomi
Den här serien var det längesedan jag såg, så jag blev lite sugen att se den nu när min syster hade den på datorn. Så jag såg första avsnittet och det var väl helt okej! Men eftersom jag inte har hängt med så himla mycket så fattar jag inte allt, men jag är smart så lite försökte jag klura ut själv hehe.
(en scen i avsnittet som var lite obehaglig)

RSS 2.0