33.Serie - Veronica Mars

Veronica Mars

Har fixat hela första säsongen nu, så ska börja stirra sönder det tills jag lessnar, vet ingenting om serien typ förutom att de flesta förutom min syster tycker att det är bra.

Dag 3 - Mina Föräldrar

Mamma
Min mamma heter Carina Berglund och är världens bästa mamma, i vissa tillfällen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om henne, hon blir inte så ofta sur och när hon blir det varar det inte länge eftersom jag har typ makt över henne hehe. Annars är hon glad, och när hon är på glatt humör brukar jag få ganska mycket saker o pengar vilket äger! Med tiden har hon blivit ett litet kontollfreak eller hur jag ska förklara, hon ringer mig typ 100 ggr per dag och frågar endast vad jag gör och inget mer, det är DRYGT kan jag lova! Det är hennes förtjänst att jag är den jag är och att jag finns så jag vill alltid ha henne här och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne även fast jag kanske inte gillar henne i alla stunder, men så är det väl med alla.


Pappa
Min pappa heter Roland Berglund och är bäst. Han blir aldrig sur men när han blir det varar det inte länge.
Han är alltid glad men klagar på mina ätvanor (att jag inte äter gris) men det är typ det ända. Han är väldigt snäll och istället för att bli sur så ofta blir han hellre besviken vilket jag tycker är värre än att vara sur, då får man bara massa skuldkänslor. Efter att mamma och pappa har skilt sig har han inte träffat någon ny så han sitter bara hemma själv och gör typ ingenting när han inte är med våra grannar och eftersom jag är i stan på helgerna och ibland hos mamma kan jag tänka mig att han är väldigt ensam och har endast våran katt som sällskap, så jag hoppas att han ska hitta någon tjej snart!

6.Tips

Tänkte tipsa om några filmer som går på tv  nu ikväll!

GOD JUL!!!!!


GOD JUL PÅ ER ALLA ♥

Dag 02 - Min Första Kärlek

Min första kärlek
Ja då ska jag berätta historien om min första kärlek, nä skoja ba. Vet inte vad jag ska tolka det här som. När jag gick hos dagmamma var jag kär i en kille som heter Carl och var kär i honom så länge jag var där, men tror inte det kan räknas som riktig kärlek. Sedan i lågstadiet hade jag lite små förhållanden med killar i min klass osv, men inget som betydde väldigt mycket. Så kom jag till högstadiet och började prata med en kille, Kasper som han heter, fast som jag egentligen rent utav hatade, tyckte han var så himla störande där han gick runt i korridoren och såg så cool ut, vek aldrig undan för oss 8:or när han själv är ett år yngre. Kaxig var han också. Jag kommer ihåg en gång när jag gick förbi honom och han typ knuffade bort mig eller något, usch va arg jag var resten av dagen kan jag säga.
Men på något vis föll jag för honom, haha lite komiskt men så äre. Vi var tillsammans i 2 månader första gången, sen tog det slut. Efter ett år skulle vi prova igen men det höll inte länge. Jag tror det var bäst så. Han var iallafall den första jag var kär i och det var mysigt så länge det varade.
Har ingen bild på oss tillsammans så jag tog en av han, tror inte han bryr sig om det eftersom han är med på världens bästa blogg:D (not)

32.Serie - Misfits♥

Misfits

Nu ska jag se på avsnitt 2x07, TAGGA!

5.Tips - Program På Play

Nu tänkte jag tipsa om olika program som du kan se gratis direkt på internet.
Tv3, Kanal5 och svtplay.

Bartenderskolan

Detta program är verkligen hur bra som helst och jag rekommenderar verkligen att se det här, en utav de bästa programmen som finns. Jag har som sagt sett klart alla avsnitt och vet vilka 2 som vinner hela tävlingen men kommer inte säga det utan det ska du själv få ta reda på genom att trycka HÄR!

Kungarna Av Tylösand

Det här underhållande och roliga programmet är det många som ogillar och tycker att det är överdrivet osv men jag älskar det! Så himla kul att kolla på, visst skämmer de flesta ut sig men och? Bara tittaren gillar det right? Hahaha jag rekommenderar att se detta, bästa skrattet får man HÄR!

Ung & Bortskämd

Haha det här programmet är underbart roligt! Tyckte först att det lät väldigt tråkigt och överdrivet men först när jag tog tag i att se det tycker jag att det verkligen var värt det! Man skrattar bara åt vilka blåsta människor det finns här i Sverige, men det är jättebra och jag rekommenderar det starkt HÄR!

Ana Gina Show

Det här programmet skrattar man till så är det bara! Så himla roligt och precis min humor iallafall, lovar att du också kommer skratta ihjäl dig när du ser detta! Älskar AnaGina hon är jätterolig och hennes "karaktärer" är så klockrena hahaha, se det HÄR!

Mer tips kommer i ett annat inlägg! Har massormassor av tips, stay tuned ya´ll (HAHAHAHHHA ya´ll?) ;)


61.Film - Toy Story 3

Toy Story 3

Den här filmen var jättebra, trodde inte den skulle vara det faktiskt p.g.a. att det redan finns 2 andra Toy Story filmer men ack jag hade fel haha (ack?). Aja, jag tyckte om filmen och om jag hade varit liten så skulle jag nog tyck att den både var rolig och spännande. Men jag själv grinade lite på slutet, så himla fint:) Alla som tycker om tecknade filmen bör även se denna!
Handling


Dag 01 - Om Mig

OM MIG.
Ja, då ska jag försöka få med mitt nu sjutton åriga liv. Haha då kör vi.
1993-06-05 föddes jag, har ingen aning om vilken tidpunkt men någon gång på eftermiddagen tror jag. Jag föddes på Umeå BB och döptes sedan i Tavelsjös kyrka till Emma Elin Carina Berglund, tråkiga namn ja vet! Jag bor i den underbara byn Tavelsjö och det har jag gjort nu hela mitt liv, 17år! Har 2 syskon, Sara och Peter men båda är över 20år och har flyttat hemifrån. Men för 2 år sedan tror jag det var så skilde sig mamma och pappa så har även bott på grubbe och nu i holmsund med mamma Carina, hennes kille Lars och våran busiga katt Nova. Fast såklart bor jag kvar med min älskade pappa Roland i vårat hus i Tavelsjö där vi även bor med våran(min) feta men älskade katt Skuggan.

Första bilden:Pappa(inte så bra men). Andra: Skuggan Tredje:Mamma Fjärde:Lasse Femte:Nova Sjätte:Sara Sjunde:Peter
Jag har aldrig gått på dagis i hela mitt liv, så jag kan inte säga som EMY på något sätt och vis alltid säger, "Han har gått på mitt dagis" eller "Kolla den där tjejen, hon gick på mitt dagis", haha sötnos. Men jag kan då stolt säga att jag och Sandra som jag nu har varit väääldigt nära i hela 17år nu. Från förskolan till 6an gick jag på Tavelsjöskolan men 7an till 9an förflyttades jag till Grubbeskolan i Umeå. Min högskoletid var nog den bästa tiden jag haft hittils. Jag älskade min klass förutom några personer som inte kom överens med HEHE. Men nåväl, där träffade jag då mina underbara vänner bl.a. Joanna,Anna,Elsa,Danni +Carro och Sandra som jag gick med i Tavelsjö osv. Men de TVÅ som jag kom närmast var Emy och Lydia (Lydia gick jag dock med från 1 eller 2an i tavelsjö till 6an) men vi tre klickade. Jag hade 3 underbara år tillsammans med 7c,8c och 9c. BILDBOMB!



Men min tid kom och jag fick lov att lämna Grubbeskolan♥ sorgligt men sant. Jag valde först Lärlingsplats inom restaurang på Östra Gymnasiet, sedan övergick jag till Samhälls på Östra men efter en vecka där ville jag byta så då bytte jag till Minerva Gymnasium till Sam. Eftersom jag började 1 veckan senare än alla andra och eftersom jag var mest med Elsa som också gick i den klassen lärde jag inte känna så många förän mer än ett halvår gick började jag lära känna de andra också. Elsa flyttade i höst till London, så jag är mest med gamfanny och med de andra n00bsen i klassen:) Jag började så småning om umgås med majoriteten av tjejerna i Entreprenör klassen, fiiiiiiina tjejer det där hela högen haha, har lärt känna massor med nytt folk och gymnasietiden som gått har varit väldigt väääälidgt awesomee :D  BILDBOMB!

Min klass just nu, plus några andra som skolkar!! Haha jag är fulast på hela kortet så lite svårt att missa mig...




JOANNA SNYGGING! Eftersom du inte läser min blogg får du igen HIHI.
Måste bara berätta att detta inlägg tog mig en stilbar timme och nu kommer jag sova i ca 3 timmar tills jag ska upp till skolan och göra prov! KULKUL, not! ÄNTLIGEN SLUT! PUSS

Lista

Tänkte börja med en lista så ni som inte känner mig kan lära känna mig lite bättre och så att jag varierar lite på blogginläggen så det blir lite mer personligt eftersom jag bara skriver om filmer osv. Börjar med Dag 01 idag eller imorgon. (tog bort tråkiga och la dit några frågor). Kommer lägga in dom här inläggen i kategorin Listor.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Dagens höjdpunkt
Dag 05 – Lägg in massa random bilder
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – En chock
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Mina husdjur
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det bästa jag vet
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina favoriter
Dag 30 – Mina skills

Kändisar - Adam Brody

Adam Brody

Idag fyller denna söta man 31år, GRATTIS

14.Vill Se - Toy Story 3


Kändisar - Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens

Denna vackra tjej fyller 22år idag, GRATULERAR

Kändisar - David Call


David Call
från gossip girl, så snygg

31.Serie - Misfits♥

Misfits

Det här avsnittet var hur bra som helst, det händer så himla mycket saker under de 40 minuterna som det håller på, så himla bra. Misfits är en utav de bästa serierna som jag ser på och det är stor konkurrens;) Längtar redan till på torsdag när nästa kommer ut!!

60.Film - Taken

Taken

Åh så himla bra film. Går inte beskriva riktigt om jag ska vara ärlig. När jag börade se den tänkte jag att jag skulle somna till den men det var helt omöjligt och nu är jag jättepigg haha. Den här filmen var oerhört bra och det svider till lite i hjärtat när man kollar eftersom det är sånt här som händer runt om i hela världen (alltså sex trafficking). Usch. Jag har hört många säga att den här är asbra osv men har själv inte varit så intresserad men ikväll såg jag att den handlade om trafficking och sånna filmer tycker jag alltid är bra. Om jag ska sammanfatta mig kan jag säga att det här var absolut en av de bästa jag sett. SE DEN!
Handling


3.Bilder


HAHAHAHA FICK BARA LOV ATT LÄGGA UT DENNA UNDERBARA BILD! HAHAAHAHA

59.Film - Loser

Loser

Den här filmen var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig eftersom den är gjort 2000 så kändes det inte som en bra film (för som ni kanske vet så gillar jag inte filmer som är typ mer än 5år gamla)! Riktigt bra om jag ska vara ärlig. Haha vissa scener i filmen ville jag bara titta bort och skrika för att det var så pinsamt för att kolla på, han är så himla osmart ibland.
Handling


Kändisar

Steve Carell och Adam Sandler

Är det bara jag som blandar ihop dessa två skådespelare? Jag tycker det är jätteirriterande eftersom jag ALLTID blandar ihop dom ifall jag ska se en film. Haha jag vet inte varför eftersom dom egentligen inte alls är lika på utseende eller något liknande.

8.Veckans Kändis - Megan Fox

Veckans Kändis:
Megan Fox

Hon är en utav mina förebilder, snyggare får man leta efter! Hon skulle jag vilja definera som perfektion, så otroligt vacker. Och hon har redan fått uppleva min dröm (kyssa Shia Labeouf) så henne ser jag ganska mycket upp till.
Filmer hon är med i som jag har sett:
Transformers (2007) - HUUR BRA SOM HELST!
Transformers 2 (2009) - Jättebra, såg den för ganska längesen men bra!
Jennifer´s Body (2009) - Ganska konstig och overklig film.

58.Film - Grind

Grind

Den här filmen var faktiskt ganska bra, jag hade inte så stora förväntningar på filmen eftersom den såg b, ut. Jag såg på trailern att både Adam Brody och Bam Margera var med i den och då fick jag bara lov att se den och eftersom jag tycker om killar som kan skejta blev det ännu bättre. Men som sagt var den inte så himla dålig utan helt okej, så om du har tråkigt någon kväll kan du se den.

(HAHAHHA såg just att ryan sheckler också är med den, fast han är jätteliten, känner du igen honom?!)


30.Serie - Misfits♥

Misfits♥ 2x04

Detta avsnitt var awesome! Älskar alla avsnitt och det här va också lika bra. Det bästa är att det händer så mycket i bara ett avsnitt som du ser på bilderna(ifall du inte har sett det själv). Jag älskar future simon och Alisha tillsammans, dom är så söta och Nathan min baby, så bäst♥

57.Film - Kommisarie Späck

Kommisarie Späck

Den här filmen var asrolig! Hahaha ganska rå humor men den var rolig! Inte förän halva filmen hade gått förstod jag att det var en parodi på serien Beck, haha att Kommisarie Späck är Beck och Grynvald är Gunnvald haha, ganska roligt. Det var roligt att det var med många kända svenska skådespelare. Som bl.a. Leif Andrée, Cecilia Frode, Kjell Bergquist, Katarina Lewerlöf, Markoolio osv.
Handling


1. Frågor och Svar

Bengt-hans göransson om 54.Film - Step Up 3d:
Såg du den i 3D?


Svar: Nej det gjorde jag inte, jag såg den som vanligt på min dator men den var fortfarande lika bra ändå!:)

56.Film - Despicable Me (Dumma Mej)

Despicable Me (Dumma Mej)

BLAND DOM BÄSTA FILMERNA JAG SETT!
Så himla underbar film, åh den var huuuur bra som helst! Bästa jag har sett på länge och dessutom är den animerad så himla bäst! Både skrattade och någon tår kom det hihi så himla fin film. Dessutom äger det att Steve Carell, Jason Segel och Russel Brand bl.a. är de tre huvudrösterna i filmen vilket gör det lite roligare också. SE DEN!!
Handling


55.Film - Dinner for Schmucks

Dinner for Schmuks

Hahahahaha så himla bra film! Den var verkligen hur rolig som helst och inte alls så dålig som jag trodde att den skulle vara! Älskade den med andra ord :D Det är kul att både Steve Carell (Date Night, Get Smart) & Paul Rudd (i love you,man och Role models) är med för att båda är jättebra skådespelare och asroliga. Rekommenderar verkligen den här filmen om du vill skratta mycket!
Handling


RSS 2.0