97.Film - The Hangover

The Hangover

Den här filmen har jag nu sett 2 gånger och jag älskar den. Hur bra och rolig film som helst. Jag skrattar ihjäl mig när jag ser den och man blir bara på bra humör. För dig som inte sett den, SE DEN! Jag lovar, du kommer inte bli besviken.
Rekommenderar alla att se denna underbart roliga film!


96.Film - The Roommate

The Roommate

Denna film såg jag idag och jag tyckte mycket om den. Dels för att det var så många kända skådespelare i den och för att den var allmänt bra haha. Några kändisar du kanske känner igen:
Leighton Meester - Rebecca Evans
Minka Kelly - Sara Matthews
Cam Gigandet - Stephen MUMS!
Aly Michalka - Tracy Morgans
Danneel Ackles - Irene
Nina Dobrev - Maria (Var dock inte med så mycket)
Katerina Graham - Kim Johnson (Var inte heller med så mycket)
Handlingen var bra och hela filmen var bra hehe, jag såg den själv och tyckte den inte var för läskig bara spännande, det är en sån film där man får typ spasmer och inte kan sitta still i vissa tillfällen osv haha, du fattar säkert;)
Jag rekommenderar den här till dig som vill se en spännande, lite rolig och bra film.


95.Film - Rango

Rango

Jag såg denna film idag och hade inga större förväntningar på den, allt jag visste var att Johnny Depp , var Rangos röst. Men jag tyckte om filmen, den var bra och rolig. Hade en bra handling och blev aldrig tråkig.
Rekommenderar den här till er som vill se en bra, tecknad och rolig film.


Amy Winehouse


Amy Winehouse är nu död, hon blev bara 27år. Dödsorsaken är ännu oklar men man antar att det har något med droger inblandade eftersom hon hade problem med det.
R.I.P ♥

94.Film - Hereafter

Hereafter


Den här filmen var lite märklig, jag förstod från början inte så jättemycket men sedan när man kommer in i den blir allt mer klart förstås. Jag grinade i några delar av filmen för den var en så himla söt liten pojke, åh man det var så hemskt... mer säger jag inte om honom hehehe. Nämen filmen var bra när jag kom genom den.
Helt okej, om du har tid över någon dag kan du ta dig tid att se den, inte annars.


93.Film - Just Go With It

Just Go With It

Jag såg den här filmen för ett tag sedan och jag tyckte verkligen om den. En typisk romantisk komedi som hade mycket humor och bra handling.
Jag rekommenderar filmen till dig som gillar roliga, bra må-bra filmer.


92.Film - Hall Pass

Hall Pass

Såg just klart den här filmen, den var mycketmycket rolig och bra! Hade inga större förväntningar på filmen så jag är riktigt nöjd med hur den var. Älskar Tyler Hoechlin som var med en liten del av filmen, han har blivit så himla snygg sen han var med i Sjunde himlen, helt sjukt! Jag dog när han tog av sig tröjan! (Mer säger jag inte, okej KOLLA PÅ BILDEN DÄR UPPE!!;);))
Jag rekommenderar den här filmen till dig som vill ha en bra och rolig komedi.
Handling


RSS 2.0