91.Film - I Am Number Four

I Am Number Four

Såg den här efterlängtade filmen igår och jag tycker den var riktigt bra. Skulle ha kunnat vara lite längre och lite mer saker hade kunnat hända men den höll ändå måttet. Det var några snygga ansikten med i filmen så på den fronten är jag mest nöjd HEHE. Dock tycker jag inte om Dianna Agron som även är med i Glee, hon pratar så konstigt och jag tycker bara inte om henne.
Jag rekommenderar den här filmen till alla fantasy älskare och de som tycker om Alex Pettyfer.


Vampire Diaries


Har nu sett 3 avsnitt av den bästa vampyrserien i världen, för 10 min sen storgrinade jag så mycket att Gitt (en katt) blev rädd, det va lite kul. Älskar Damon bara mer och mer. Förstår inte Elena, KAN HON VÄLJA HONOM ELLER!?!?!?! Aja, nu ska jag gå till Lydia men uppdaterar när jag sett sista avsnittet.

90.Film - Scream 4

Scream 4

SÖG! Så säger jag. Jag har inte sett de andra Scream filmerna innan jag såg denna och den här var inte bra kan jag lova. Jag såg den på bio och hoppades på att svettas lite men icke, den var en riktig besvikelse. Det var mer som en komedi än skräck. Ju mer in i filmen man kom desto mer spårad blev den och när man fick reda på vem mördaren var skrattade jag typ, SÅ DÅLIGT!
Rekommenderar inte den här filmen, kanske till er Scream fantaster men ingen annan, slösar bara tid.


89.Film - The Hit List

The Hit List

En film jag vanligtvis aldrig skulle se eftersom den är lite drama,thriller-aktig men såg den med Thomas så det blev den. Jag tyckte faktiskt att den inte var så dålig, jag såg hela filmen och den var bra. Den var lite obehaglig men bra.
Ett ansikte många nog känner igen är: Cuba Gooding Jr.
Rekommenderar den till de som gillar action,drama och thriller filmer med skjutning åt alla håll.


Megan Fox


Med de bilderna tänkte jag bara meddela att Megan Fox är universums snyggaste.

RSS 2.0