54.Film - Step Up 3d

Step Up 3d

OjojojojojojojOJ vilken underbar film! Jag hade ganska stora förväntningar på filmen och den var låååångt över dom kan jag lova! Jag fastnade nästan direkt i filmen och den blev aldrig långtråkig. Musiken och dansen var verkligen en höjdpunkt, jag fick till och med rysningar ibland. Moose är en utav huvudpersonerna och han är assöt och den andra killen är jättelik Ashton Kutcher, kolla här: Ashton & Rick eller hur?:D SE FILMEN!
Handling


Misfits♥


Måste bara säga att denna serie är bäst!

4.Tips - Skins

• S K I N S •

(På bilden: Kaya Scodelario spelar Effy Stonem, så otroligt fin hon är, mest med i 3,4 säsongen)
Jag vill tipsa om en underbar serie som jag älskar. Nämligen Skins, det är en brittisk tonårs serie som innehåller mycket alkohol,droger,våld,sex osv. Jag tycker mest om säsong 1 och 2. För 3de säsongen och 4de spårar ur lite och dessutom tycker jag mer om skådespelarna i dom två första säsongerna.
Älskar deras sett att prata, alltså den brittiska dialekten och killarna är inte dåligt söta/snygga heller.

Hittade en video på youtube som har blandat 1,2,3 säsongen i en, låten passar asbra in också!
Om du är typ 12 eller yngre ska du nog inte börja se serien för det är för mycket "adult sexual humor" haha eller hur jag nu ska säga. Jag lägger in några bilder och ÄVEN några "videobilder", tycker dom är roligare att kolla på än bara vanliga stillbilder. Coolt att det funkar hehe.

HOPE U LIKE IT!


Kändisar

Robert Sheehan

Det går inte att INTE älska honom. Jag är seriöst kär.


Kändisar

Jessica Alba

Haha jag tyckte att den första bilden var ganska rolig först när jag såg den, för jag tror jag aldrig har sett henne utan smink sådär iaf! Blev en liten chock för jag har alltid tyckt att hon är en utav världens finaste alltså naturligt men min åsikt ändrades lite nu men inte mycket! Tyckte bara att ni skulle få se henne utan smink haha.

29.Serie - Community

Community

Jag funderar på att börja se denna serie, har bara sett lite av den på tv:n asså på delar utav programmet och det verkar askul haha och har även hört att det ska vara bra.
Har du sett det och kanske rekommenderar? =)

53.Film - The Uninvited

The Uninvited

Jag tycker om den här filmen. Den är inte överdrivet läskig och man måste hänga med hela tiden för att förstå på slutet. Verkligen en spännande film som jag rekommenderar dig att se. Den är inte overklig eller överdriven, bara bra helt enkelt! Den är lite seg i början men stå ut och se klart hela, du kommer inte ångra dig!
Handling


28.Serie - How I Met Your Mother

How I Met Your Mother 6x08 - Glitter

Detta avsnitt var like underbart som alla andra Himym avsnitt kan jag lova.

3.Tips - Beck: Den Japanska Shungamålningen

Beck: Den Japanska Shungamålningen
Denna Beck film sänds just nu på tv4, så ifall du gillar deckare tycker jag att du ska klicka dig dit nu! Den började 21.00 och håller nog på till ca, 23.10 ikväll så skyndaskynda! Läs om handlingen HÄR.

2.Tips - Run´s House

Run´s house

Jag rekommenderar denna serie Run´s House, en jättebra och rolig serie just nu har weekendbreak på MTV ända fram till 17.35 så fram med fjärrkontrollerna och knappa fram kanalen.

Nu har ni en fullspäckad dag med Run´s House!

52.Film - Spiderman 3

Spiderman 3

Denna film ser jag på nu på kanal 3 och har även sett den en gång förut av det jag kommer ihåg iaf! Jag tycker att Spiderman filmerna är bra men dom var bättre förut när jag var mindre, eftersom nu märker jag av alla dataeffekter typ när han svingar sig från hus till hus osv, haha men dom är ändå bra och jag tycker att man måste se alla 3 filmerna någon gång innan man dör, bara ett måste haha! Det bästa är helt klart James Franco♥ så jävla snygg!!
Handling


27.Serie - Desperate Housewives 7x08

Desperate Housewives 7x08 - Sorry Grateful

Detta desperate avsnitt var väldigt bra! Jag blev typ rädd för Pauls fru Beths mamma fick damp (har glömt bort vad hon heter), satte ensam i mitt rum och blev lite småskraj haha! Undra om Tom kommer vara otrogen med Renee mot Lynette, fy det hade varit hemskt! Och föreesten, jag tycker Bree och Keith är så himla söta tillsammans även fast Bree är typ 1000 år gamlare än honom, hoppas dom fortsätter vara tillsammans :D

1.Tips - Sunes Sommar

Sunes Sommar

Jag skulle vilja tipsa om denna underbart roliga film! En av sveriges bästa filmer tyck ja, om ja får säga det själv även fast den är gjort 1993 såg jag nu :O Hahahaha man kan ju inte bara låta bli att skratta åt denna bästa film! Sune, Håkan och Rudolf är ju lätt bäst i filmen och att Robert Gustavsson är med är också något som uppskattas! :D Om du inte har sett den garanterar jag att du ska se den nu, LOVAR att du komma skratta under hela filmen!

50.Film - The Ring 2

The Ring 2

Den här filmen såg jag för ett tag sedan, jag hade bestämt mig för att ALDRIG se någon utav The Ring filmerna men jag gjorde det ändå. Jag har fortfarande inte sett 1an men kommer nog inte göra det heller. Jag var beredd på det värsta när jag började se filmen men blev faktiskt väldigt besviken eftersom den inte var så läskig som jag hade föreställt mig. Filmen var lite b och inte så bra gjord.
Handling

Den kanske är bättre ifall man ser 1an före men det tror jag inte.


24.Serie - Misfits♥




Det här var det första avsnittet på säsong 2 och det levde verkligen upp till mina förväntningar! Fyfan så bra det var, riktigt spännande dessutom! Älsklings-Nathan var bäst som vanligt och man fick se lite utav hans mage i detta avsnitt och då dog jag lite hihi. Skrattade och skrek under hela tiden och bara njöt, tagga nästa avsnitt nu!!

26.Serie - Glee

Glee

SÅ JÄVLA BRAAA :D


25.Serie - Misfits♥

Misfits

Ikväll kommer nya Misfits säsongen ut! TAGGAR SÖNDER! Så jävla mycket jag har längtat efter det! Robert Sheehan♥ världens snyggaste hihi. Det blir spännande att se hur han ska komma upp ur graven som han ligger i haha.

24.Serie - Glee

Glee 2x06 - Never Been Kissed

Det här var ett avsnitt som jag blev glad av, älskar låtarna som var med. Teenage Dreams som Katy Perry sjunger hade dom gjort om och sjöng, så jävla underbar! Har nog lyssnat om och om på den typ 1000 ggr nu. Annars tycker jag också att hela avsnittet var bra.

Kändisar


Blake Lively och Leonardo Dicaprio har varit på en middags-dejt tillsammans men inte själva utan med 8 andra personer, bl.a. en filmdirektör och några skådespelare som också ska vara med i samma film som Blake och Leo. Ändå coolt om dom två skulle börjar dejta och bli tillsammans, lycko henne säger jag då!

13.Vill Se - Love And Other Drugs

Love And Other Drugs

Den här filmen verkar rolig så den vill jag se och Jake Gyllenhaal är med i den så det är ju ett lite plus;)


2.Bilder


Foto 1. A Walk To Remember - 2002 (Shane West, Mandy Moore)
Foto 2. 10 Things I Hate About You - 1999 (Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt)
Foto 3. Transformers - 2007 (Shia Labeouf♥, Megan Fox, Josh Duhamel)

Tre till utav de bästa filmerna jag har sett, se dom ALLA!

23.Serie - Scrubs

Scrubs 9x05 - Our Mysteries

ÅÅÅHHH BÄSTA SCRUBS!
Älskar denna serie mest av alla måste jag bara säga! Jag har bestämt mig för att börja se om ALLA avsnitt ändå från säsong 1 till 9, så jävla bra! Nu har jag börjat se säsong 9 och Dave Franco måste nog vara den snyggaste som finns (hehe kanske inte, men snyggast i serien iaf).

22.Serie - Cougar Town

Cougar Town 2x06 - You Don´t Know How It Feels

Hahahaha asså Cougar Town måste vara en utav dom roligaste serierna som jag ser på just nu, älskar humorn! Jag tycker att trots att Julie är typ 40år i serien är hur fin som helst för att vara så gammal, hon har verkligen behållit skönheten kan man säga!

21.Serie - The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 2x08 - Rose

Det här avsnittet var nog det bästa på länge, gillade det verkligen! Det bästa är nog Damon och Jeremy. Men framför allt Damon, så jävla snygg och bäst, åh vad jag grinade under detta avsnitt, han är så himla söt att man dör och han förtjänar Elena mer än vad Stefan gör. ÄlsklingDamon, kan hon bara inse det eller?

49.Film - The Vampires Assistant

The Vampires Assistant

Såg klart denna underliga film igår och jag tyckte den var ganska bra. Killen den handlade om blev ganska gullig efter att tag och då blev filmen bättre. Jag tyckte om specialeffekterna i filmen och att det var så mycket övernaturligt! Den slutade också lite underligt som om det kommer en två, så den är jag också tvungen att se när den kommer ut!
Sammanfattningen är då att jag tycker den var bra, inte helt fantastiskt bra, men BRA haha!
Handling

Handling


20.Serie - The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 2x07 - Masquerade


Det här avsnittet var väldigt spännande men fick tillslut ett lyckligt slut på deras plan hihi. Så nu längtar jag till nästa avsnitt kommer ut eftersom det slutade väldigt läskigt!! Måste bara säga att Jeremy har blivit så jävla snygg dom senaste avsnitten, har inte lagt märke till det så mycket som jag gjorde det nyss, mums säger jag bara. Vampire Diaries innehåller typ bara massa snygga killar.

1.Film Lista - Januari och Februari 2010

Januari och Februari

When In Rome

Komedi, Romantik, Italien

- Jag tycke om den här filmen hur mycket som helst, den var väldigt söt och fin film. Rekommenderar att se den!

Dear John

Romantik, Drama

- Jag tyckte att den här filmen var väldigt långtråkig och det bevisades eftersom jag somnade flera gånger om när jag såg den. Det enda bra med filmen var Channing Tatum hihi. Jag tror filmen är alldeles för överskattad.

Percy Jackson - Kampen om åskviggen

Komedi, Fantasy, Drama

- Jag tyckte om den här filmen väldigt mycket, jag älskar fantasyfilmer och Percy Jackson var väldigt snygg så jag rekommenderar dig att se denna film om du inte redan gjort det.

Valentines Day

Komedi, Romantik

- Den här filmen var väldigt bra, jag älskar filmer där flera kändisar är med i och den här toppade kraven om jag säger så hehe. Många hottiesar var med och jag tyckte om den helt enkelt.

 

The Wolfman

Thriller, Skräck

- Den här filmen var ganska bra, inte en wow film precis men bra. Lite läskig ibland. Jag såg den på bio vilket var lite bortkastade pengar men helt okej film.


Cop Out

Komedi, Poliser

- Den här filmen ÄGER! Så jävla rolig film hahaha skrattade oavbrutet genom hela tror jag, älskade den med andra ord! Pricken över i:et var ju att Sean William Scott var med lite i den också haha, SE DEN!!!

 

The Crazies

Skräck, Thriller


- Den här skräckfilmen var jättebra och läskig. Jag tyckte om den väldigt mycket och jag blev rädd det lovar jag haha. Så om du inte sett den, tveka inte, SE DEN du kommer bli rädd! :D


19.Serie - The Vampire Diaries

The Vampire Diaries 2x05

Jag har just sett detta fantasktiska avsnitt med Damon, mums säger jag bara! Älskar verkligen honom, och jag blir så irriterad på att han och Elena inte är tillsammans. Men en positiv sak jag fick reda på igår är att dom två dejtar utanför filmandet vilket gjorde min SUPERGLAD:D

48.Film - Charlie St.Cloud

Charlie St.Cloud

Såg klart filmen nyss och vet inte vad jag ska säga. Tyckte om den men blev lite långtråkig ibland. Det här är en tankefilm med väldigt snygg/a skådespelare i HEHE. Zac Efron och Dave Franco är två sexbombar som jag inte skulle tacka nej till kan jag lova! Filmen var både rolig och sorglig. Filmen hade sin charm och var verkligen inte dålig!
Handling


Shia Labeouf ♥



Min älskling är bara min nu ♥

12.Vill Se - Charlie St.Cloud

Charlie St.Cloud

47.Film - Scott Pilgrim vs. The World

Scott Pilgrim vs. The World


Såg klart denna söta film idag, tog två dagar att komma igenom den. Vet inte hur jag ska förklara vad jag tycker om den. Michael Cera var bäst som vanligt, han är så himla söt. Men filmen var bra, hade lite konstig handling osv men väldigt underbar om jag tänker efter, att han kämpar så mycket för kärleken är helt underbart helt enkelt.
Handling


18.Serie - Glee

Glee 2x05 The Rocky Horror Glee Show

Det här avsnittet var inte så himla bra, tycker mest om när dom sjunger låtar som jag själv kan eller har iallafall hört talas om och det gjorde jag inte i det här avsnittet. Men en höjdpunkt var ju som ni ser på första bilden OMG! hihi.

RSS 2.0