73.Film - Mean Girls 2

Mean Girls 2

Den här filmen såg jag för att Mean Girls är så himla bra! Jag hade inte så höga förväntningar så därför höll filmen måttet ganska bra, trodde att dom skulle kopiera hela första filmen men det gjorde dom inte så det var bra. Jag tycker inte om huvudpersonen i filmen så mycket, Meaghan Martin, hon är även med i camp rock och tycker inte om henne på något vis. Fast den här filmen är inte ens i närheten på samma nivå som första filmen.
Men jag rekommenderar att se filmen!
Handling


72.Film - It´s Kind Of A Funny Story

It´s Kind Of A Funny Story

Såg filmen för någon dag sedan. Jag tyckte om den men den kunde bli lite långtråkig ibland men den var bra. Det var inte den bästa filmen jag sett men bra, BRA var ett bra ord att beskriva filmen inget mer.
Handling


Shed A Tear & Do The Creep

Hahahahaha så roliga!


Snooki


Snooki från Jersey Shore har skrivit en bok, så himla kul! Ska försöka få tag på det på något vis.
Haha ändå kul att läsa om det hon har fått uppleva när hon bott i "The Shore House".

Fixar hem lite film

Tar hem 2 nya filmer jag inte sett.
Mean Girls 2

It´s Kind Of A Funny Story


WTF!!!?!



BRB NU DÖR JAG!
WTF? Kommer inte Robert Sheehan vara med i säsong 3 DÖR JAG! Då suger ju misfits, helt seriöst! Måste ta reda på om det är sant eller inte, så jävla dåligt om det vore så!

Misfits♥ - I miss u

Tänkte göra ett inlägg med bara massa från Misfits, saknar det så mycket!



71.Film - I Rymden Finns Inga Känslor

I Rymden Finns Inga Känslor

Såg klart den nyss och tyckte att den var jättecharmig och bra. Bill Skarsgård är jättesöt och hade en förvånansvärt snygg kropp hihi. Har väntat länge på den här filmen och är nöjd med vad som visades. Helt klart sevärd!
Trailer
Handling

Ny header foihelveede


Tryck på uppdatera för att se

35.Serie - Gossip Girl

Började se på Gossip Girl 4x12 men somnade efter halva, tycker att det har blivit så tråkigt. Men jag känner mig ändå tvungen att kolla på det. Tänkte göra ett nytt försök igen men orkar inte.

70.Film - Love And Other Drugs

Love And Other Drugs

Den här filmen var ganska bra. Hade jättehöga förväntningar på den eftersom alla säger att den är så bra osv. Men den var helt klart bra och inte dålig alls. Jake Gyllenhaal är så jäääävla snygg så man dör och det är bra att han är med för jag tycker personligen inte om Anne Hathaway, vet inte varför men är bara så. Filmen innehöll även typ nakenscener på henne som jag inte tyckte om, lite överdrivet. Men bra film annars. Se den!
Handling
Trailer

69.Film - Life As We Know It

Life As We Know It

Den här filmen såg jag klart nyss och tyckte verkligen om den. Jag hade ganska höga förväntningar på filmen och den levde inte helt upp till dom men bra var den! Jag älskar Josh Duhamel, han är så himla snygg och man kan inte släppa ögonen ifrån honom, MUMS! Jag rekommenderar den här filmen till er som gillar komedier och typiska romantik filmer.
TRAILER
(Min handlings sida fungerar inte och det går inte att bädda in någon trailer)

68.Film - I Love You, Man

Eftersom att jag för tillfället bara ser på Jersey Shore så hinner jag inte se så mycket film men jag ville ändå tipsa om en utav dom bästa filmerna som finns, tror inte jag har tipsat om den förut, aja here it goes.


I LOVE YOU, MAN

Den här filmen är hur bra som helst och man skrattar tills magrutorna ploppar ut hahaha. Jason Segel och Paul Rodd i en och samma film var nog det smartaste. Båda är underbara skådespelare och dom tillsammans blir en perfekt kombination med exakt min humor haha.
Handling
Trailer
Det fanns ingen trailer som gick att bädda in så tryck ist på trailer.

34.Serie - Jersey Shore

Jersey Shore
Jag tänkte bara passa på att berätta om den en serie jag just nu är förälskad i, det är då Jersey Shore! Så jävla bra det är alltså, skrattar ju sönder när man ser på det. Älskar Snooki, Jenni, Vinny och Pauly inte dom andra hihi. Hahahahaha ååhhh det äger! Alla som jag säger det till säger ba: Neeeejj, men åååhh, fyy, det är bara massa bögar där och blablabla. Men fuck you säger jag till er för det äger och det kommer ni också tycka om ni börjar se det!
Jag rekommenderar den verkligen.

67.Film - Due Date

Due Date

Nu har jag precis kommit hem från bion och vi såg Due Date! Den filmen var helt underbar, älskade den! Tror att alla som såg samma bio har nu hört mitt enormt fula skratt men skämmes gör jag inte för det filmen förtjänade mitt skratt helt klart. Så jävla bra film så man döööööööööööör. SE DEN OM DU INTE SETT DEN FÖR FAN!
Handling


Biotime!

Ikväll ska jag och min syster se på bio, jag vill se Due Date.
Hon vill se Änglagård, frågan är vem som vinner?

Min Vill Se Lista

Nu tänkte jag rabbla upp masssoooor av filmer som jag vill se, nya och gamla. (Finns många fler, men skriver dom jag kommer på). Vissa har inte kommit ut än, så jag får vänta! Tryck på filmnamnet så kommer du till imdb länk. De filmer jag har strykigt under har jag nu sett.
  1. Triangle - Skräck
  2. Leap Year - Romatisk Komedi
  3. The Notebook - Drama (Vill se igen)
  4. Dakota Skye - Drama
  5. Confessions of a go-go girl -
  6. Sex Drive - Komedi (Vill se igen)
  7. The House Bunny - Komedi (Vill se igen)
  8. Keith - Drama, Kärlek
  9. What Happens In Vegas - Komedi (Vill se igen)
  10. Love And Other Drugs - Komedi, Romantik
  11. Friends With Benefits - Komedi, Romantik
  12. How Do You Know - Drama, Komedi, Kärlek
  13. Life As We Know It - Komedi
  14. Red Riding Hood - Thriller, Drama, Skräck
  15. Your Highness - Komedi
  16. Don´t Be Afraid Of The Dark - Skräck
  17. The Roommate - Skräck
  18. The Dilemma - Drama,
  19. Orion - Svenskt
  20. I Rymden Finns Inga Känslor - Komedi, Svenskt
  21. Svinalängorna - Drama, Svenskt
  22. Day After Tomorrow - Action, Sci-Fi, Drama
  23. Scream 4 - Skräck
  24. Tooth Fairy - Komedi, Barnfilm


Premiärdatum

Gossip Girl 24/1

Glee 7/2

One Tree Hill 25/1

Skins 27/1

The Vampire Diaries 28/1

SUPERSUGEN PÅ TV3 NU!

Klicka dig till tv3 på tvn nu!!!!
Dom visar en av de bästa filmerna nu.

66.Film - Matilda

Matilda

Den här filmen är otroligt bra trots att den är gammal (1996). Jag blir på något sett glad när jag ser på filmen, när jag var liten och såg den så var jag jätterädd för rektorn och drömde typ mardrömmar om henne haha!
Det här är definitivt en film man måste se minst en gång i livet.
Handling
Trailern var i jättedålig kvalitet men se den ändå.


Ana Gina Show

Jag ville bara tipsa ännu en gång om Ana Gina Show som finns på svtplay. Det är så himla roligt att jag skrattar ihjäl mig varenda gång. Jag kollade nyss på det nyaste programmet som kom ut igår! 
Hahahahaha älskar Bettans klipp!
Kolla på det nya programmet gratis HÄR!

Lyxfällan

Lyxfällan är ett svenskt tvprogram där man får följa människor med knepig ekonomi och som lever på lån osv. Vanita är en tjej som jag bara älskar haha, hon är bäst. Hon är med i detta avsnitt och det är så himla roligt. Sen upptäckte jag också att det är två nya "coacher" med och ena var så himla söt (kolla på hans mun när han pratar, jag dööör). Magnus Hedberg hette han.

SE DET NU!


Kändisar - Orlando Bloom & Patrick Dempsey

Orlando Bloom

Fyller 34 år idag♥
Patrick Dempsey

Fyller år 45 idag♥

65.Film - Devil

Devil

Såg den här filmen på bio för ett tag sedan. Jag och Emy impuls såg den bara för att vi ville se en skräckfilm och jag hade inte alls några förväntningar och trodde att den skulle vara jättedålig osv men det visade sig att den var riktigt bra faktiskt och man fick lite panik ibland så det var ändå värt att se.
Handling


64.Film - The Switch

The Switch

Den här filmen är helt underbar. Jag älskar den! Man kan inte göra annat än att älska lillkillen här ovanför, så himla söt så man dör haha. Det händer inte så mycket i vissa delar av filmen men om du håller ut kommer du älska den, jag lovar.
Handling


63.Film - Remember Me

Remember Me
"Whatever you do in life will be insignificant, but it´s very important that you do it, because nobody else will"

Grinade just klart den här filmen, tyckte den var jättefin och bra men hade nog lite för häga förhoppningar på den men jag ska verkligen inte klaga för en film med Robert Pattinson är aldrig fel he-he.
För er som har sett den vill jag bara fråga en sak, vad hände på slutet? Så onödigt och kasst.
Handling


62.Film - You Again

You Again

Den här filmen var verkligen bra, visste inget om filmen mer än att Kristen Bell skulle vara med och då antog jag att den var bra och jag hade rätt. den var jätterolig och lite pinsam hahaha. Jag rekommenderar dig att se den så snabb du kan!
Handling


Bloggpaus.

Just nu har jag och jag tar en bloggpaus ett tag framöver men när jag är redo igen kommer en comeback med MASSOR av filmtips,trailers och rekommendationer osvosv. så stanna kvar ;)

RSS 2.0