Justin Bieber & Selena Gomez?????


Är han seriös? Hon förtjänar inte ens honom, han kan få mycket snyggare tjejer och (jag gillar henne inte egentligen) men ändåååååå, asså åh! Han är ju min, baby Justin!</3
Här är min baby btw:

Min kväll


Min kväll ska jag nu tillbringa med solsidan tills jag är ikapp!

Dansbanan i Täfteå


Tänkte bara tipsa er om ett program som började för någon vecka sedan som jag tycker är jätteroligt att kolla på. Nämligen Dansbanan i Täfteå, det jag tycker är roligast är att det är spelat in i Täfteå som inte ligger så långt ifrån Umeå och den andra är att människorna man får stöta på är så himla söta haha och speciella. Vissa personer känner man till och med igen.

Om du har tråkigt någon kväll eller bara är sugen på att se något så rekommenderar jag det här, du kan både se på tv:n eller på svtplay.se
Om du trycker HÄR kan du första och andra avsnittet direkt på internet på svtplay.

78.Film - Anchorman

Anchorman - The Legend Of Ron Burgundy

Den här filmen var asrolig hahaha, älskar Steve Carell i den här filmen han är så himla rolig!! Det var ganska många kända personer som spelade i den här filmen vilket alltid är lika roligt. Den hade humor igenom hela filmen och är helnöjd. Jag såg en bild på en blogg som var från den här filmen sen bestämde jag mig för att se den och jag kan säga att jag inte ångrar mitt val. MYCKET BRA FILM!
Några välkända ansikten:
Paul Rudd
Steve Carell
Will Farell
Christina Applegate
David Koechner
Seth Rogen
Handling


Tv-program och Filmer ikväll

Tv3: Filmer

Handcock - Action, Sci-Fi, Komedi (Jättebra)
Hide and Seek - Thriller (Jättebra)

Tv4: Serie

Wallander: tjuven - Drama, Thriller (Gillar inte wallander så mycket, men kolla in det ändå)

Kanal 5: Film

Hitch - Komedi, Romantik (Jättebra)

Tv6: Serie

2 1/2 män - Komedi (Jättebra serie)

Tv11: Serie

Big Brother - Komedi, Svenskt, Realityshow (Säkert jätteroligt)


77.Film - The Unborn

The Unborn

Jag såg den här filmen med lydia o jolle iförrgår och har viljat se den ett tag nu. Men jag trodde att den skulle vara läskigare än vad den var. LITE besviken blev jag för den ändå som skrek va joel hahaha. Men den var ganska bra, ingen höjdaskräckis men för personer som inte gillar skräckisar så mycket så är den nog ganska bra. Det ända jag tyckte var mest läskigt var ungen på bilden och att man hoppade till ett antal gånger!
Handling


76.Film - The Exorcism Of Emily Rose

The Exorcism Of Emily Rose

Den här filmen har jag velat se jättelänge för att ha hört att den var jättebra och läskig så jag och lydia såg den för någon vecka sedan och jag måste säga att jag blev lite besviken eftersom den inte alls var lika läskig som jag hade tänkt mig. Men visst var den jättebra och man fick en liten tankeställare på slutet haha. Det var en bra skräckfilm men eftersom jag älskar dom som är huuuur läskiga som helst så var inte den här så farlig.
Rekommenderar den här till de som inte tycker om skräckfilmer så mycket, den är läskig på ett mildare sett.

OBS: Den är baserad på en sann händelse. mohahhaaaa

obs igen: filmen är inte grön, jag har bara lagt på en effekt så bilderna skulle se lite mer kusliga ut haha!


36.Serie - Glee 2x13 Comeback

Glee 2x13 Comeback

Åh jag har längtat så mycket efter att det här ska hända, dom skulle sjunga JUSTIN BIEBER! Yeeeees tänkte jag, men fick en liten besvikelse när dom bara sjöng 2 sånger med honom....FAN! Plus att jag hatar att Phuck vill ha den där tjocka tjejen, kan knappt kolla på henne så ful är hon haha!

75.Film - Gullivers Travels

Gullivers Travel´s

Filmen var väldigt bra, inte något JÄTTE WOW som filmen i förra inägget utan den var bra, helt klart sevärd! Jag älskar Jack Black och Jason Segel så dom gjorde filmen helt klart, fick mig många goa skratt om jag säger så. Se den om du inte har sett den!
Handling


74.Film - Burlesque

Burlesque

Den här filmen var alldeles underbar måste jag säga! Den bästa jag har sett på länge, så otroligt bra bara! Jag älskar Christina Aguliera, hon är den bästa sångaren jag vet och jag fick rysningar varenda gång hon sjöng. Cam Gigandets sexiga kropp gjorde filmen liiiiiite bättre också måste jag säga haha.

En del ansikten jag kände igen:
Cher
Eric Dane
Kristen Bell
Alan Cumming
Peter Gallagher
Stanley Tucci
Dianna Agron
Handling


Sorry

Jag vet att det har varit jättedålig uppdatering nu på slutet, men har så mycket just nu! Ska berätta om massor med filmer som jag har sett så fort jag får tid! Ska försöka få tid över för er skull.

GLEE 2x11

Idag kommer det nya Glee avsnittet ut 2x11!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glee Säsong 1



Jag tänkte börja se om säsong 1 på Glee, älskar den serien så varför inte? Såg nyss ett random avsnitt på tv:n och blev sugen! Så så fort jag får det på datorn kör jag igång!

mean girls & annat skit

Hade väntat på Mean Girls i två dygn tills jag fick hem den i jättebra kvalitet och nu när jag ska se den så är den någon jävla ryss som snackar i heeeeela filmen och säger alla repliker på typ ryska, fyfasen så störande! Jag som verkligen ville se den i högupplöst :( FAN!
Ska kanske se Due Date nu, har den i högupplösning och den är så underbar så vi får se!

JERSEY SHORE SÄSONG 4


Ohyes, har varit fundersam över om det kommer en säsong 4 av Jersey Shore och kommer det göra de? JA!
Läste på DENNA sida att dom ska börja filma i Maj-Juli och då kommer det förhoppningsvis visas eller komma ut i Oktober-November 2011, yesyesyes!!!!!

GLEE

6 DAGAR KVAR!


RSS 2.0