84.Film - Det Allra Bästa Med Felix Herngren

Det Allra Bästa Med Felix Herngren

Den här filmen eller film och film, kanske inte kan kalla det film eftersom man har satt ihop det bästa med Felix Herngren genom tiderna som han har varit skådespelare och eftersom jag älskar honom som skådespelare tyckte jag om den asmycket, höll på skratta ihjäl mig under hela filmen, hur rolig som helst! Det fanns klipp som jag aldrig tidigare har sett vilket också var roligt.
Rekommenderar den här till alla som älskar Felix Herngren (Spelar Alex i Solsidan) och alla som älskar att skratta.


83.Film - Justin Bieber - Never Say Never

Justin Bieber

ÅH BÄST säger jag bara, den var helt underbar om jag får säga det själv. Jag är ett troget fan och älskade den här filmen inte bara för att den helt handlade om honom utan också för att den var så himla bra helt enkelt. Den handlade om hans liv och hur han blev berömd och när man ser på filmen inser man vilken fin person han är och hur mycket han har jobbat för att uppnå det han vill.

Och till alla haters, han har lyckats, han är större än ni, han är kändare, får verkligen mer tjejer, mer pengar, mer kontakter osv så ni behöver inte trackassera honom bara för avundsjuka ;)

Rekommenderar den verkligen till alla, både ni som inte tycker om honom och verkligen till er som tycker om honom!!!


Hemlig

Jag skriver om en hemlig film imorgon, BÄST FILM!! hihihihi

82.Film - The Green Hornet

The Green Hornet

Såg just klart denna underbart roliga film, hahaha den var hur rolig som helst och jättebra! Jag var lite skeptisk mot den från början från vad jag har hört om den men jag tycker att den var hur bra som helst. Jag älskar ju Seth Rogen så det ägde.
Jag rekommenderar den verkligen om du vill se en rolig, action och bra film.
Handling


Rebecca Black


Tänkte skriva mina åsikter om den här låten som alla hatar.
Haha första gången jag hörde på den så lyssnade jag bara på dom första 50 sekunderna sen tryckte jag bort, då tyckte jag att den var ganska bra, melodin var som jag gillar låtar eller hur jag ska säga. Igår läste jag på massor av bloggar där de ratade hennes låt osv så jag lyssnade på den igen fast på hela och jag måste säga att den är ganska patetisk om man lyssnar på texten men alla har sina åsikter.

Ett tråkigt inlägg och förlåt för min dåliga uppdatering men jag kan verkligen inte se film längre eftersom det aldrig kommer ut komedier längre, vill ju se roliga filmer men alla som släpps nu är typ drama och action.

Wild Child på 3an nu!!!!


81.Film - Älska Mig

Älska Mig

Det här är en youtube film som handlar om mobbning och ungdomar i allmänhet, jag grät konstant de sista delarna och nu är jag helt slut, var nära på spy faktiskt vilket var lite läskigt men. Den här filmen får en verkligen att fundera på dagens ungdomar och skolor osv, det här händer i nästan varje skola som finns och jag tycker det är jättehemskt. Om du inte har sett den här filmen tidigare så rekommenderar jag den starkt och om jag var du skulle jag nog ta fram några näsdukar du kan snyta dig i!
Lägger upp alla delar här:)
Del 1.


Del 2.


Del 3.



Del 4.


Del 5.


Del 6.


80.Film - Jackass 3d!!!!!!

Jackass 3d

Hahahhahhahaha asså vad kan jag säga om den här filmen? Jaa huvudtiteln talar ju för allt, Jackass är typ det roligaste att kolla på och den här filmen var verkligen en sammanfattning av allt det bästa som man inte har sett. Men om du inte har någon bra humor(elsa) så ska du nog inte se den här eftersom det är väldigt mycket ocensuerade scener och mycket äckliga saker dom gör, men för min del är det bara roligt.


79.Film - Meet The Parents - Little Fockers

Meet The Parents - Little Fockers

Det här är 3:de filmen av Fockers och även den här var bra. Älskar humorn och allting. Vet inte vad jag ska skriva men den är riktigt bra och jag rekommenderar den verkligen, om du gillar att skratta och vill se en riktig komedi, se då den här!
Handling


Megan Fox


En sak som inte jag visste och säkert inte många utav er heller är att Megan Fox är född med en konstig tumme, nageln är tjck,bred och har ett streck genom hela. Hon skäms tydligen för den men det tycker inte jag hon ska göra, alla har sina brister. Hon är en av världens snyggaste kvinnor och det är hon verkligen.

Oprah

Oprah makes $315,000,000/yr = $26,000,000/month = $6,000,000/week = $850,000/day = $35,000/hr = $600/minute = $10/sec

Det där är helt sjukt, vad gör hon egentligen? Hon har en egen show, vad mer?
Men att tjäna pengar i sekunden är ju helt jävla stört haha, jag hade gärna gjort det.

39.Serie - Veronica Mars

Veronica Mars

Jag har blivit som besatt av Veronica Mars serien, har aldrig sett det förut men har hört av kompisar att det är riktigt bra och jag håller med till 100%! Jag har tittat på den första säsongen konstant de senaste dagarna och väntar nu tålmodigt på säsong 2 som jag håller på ta hem.

Kristen Bell som spelar huvudpersonen Veronica är jättebra och hon gör verkligen sin roll perfekt! Älskar att hon har en sån respekt på skolan även fast hon inte är den populäraste men ingen vågar mucka mot henne och om någon gör det får dom ångra det haha!

Om du inte har sett Veronica Mars serien så rekommenderar jag dig verkligen att göra det, jag har sett 22 avsnitt och är helt förälskad!!!


38.Serie - Glee 2x15

Glee 2x15

Det här avsnittet var inte så himla bra, tycker inte om Gwyneth Paltrow så mycket och hon var med som gäst så det sög. Låtarna var inte heller bra, kom igen nu Glee! Avsnitten blir bara tråkigare och tråkigare! Får hoppas på att nästa avsnitt är bättre!

37.Serie - SNL = Saturday Night Live!

SNL - Saturday Night Live!

Har börjat se på SNL i mina senaste dagar, det är jätteroligt att kolla på för det är så många kändisar med i det! Hahaha humorn är på topp som vanligt, men jag har fortfarande inte sett det avsnittet jag letar efter och det är såklart det med min man Shia Labeouf, men får hoppas att jag lyckas luska fram det på något vis!

Kim Kardashian - Jam (Turn it up)

Nu har även Kim Kardashian gjort en låt, tycker själv att den inte var så dålig, likadan som alla andras låtar kanske men jag tyckte om den ändå. Lyssna själv!


JUSTIN BIEBER 17 JÄVLA ÅR!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Sötnosen här fyller idag 17år och jag vill bara säga att jag hoppas han har haft en awesome födelsedag, du förtjänar det bästa och alla som hatar dig är egentligen bara avundsjuka jävlar som inte har något liv, KYSS på dig
♥♥♥♥

RSS 2.0